Genç iş insanı evliliğe ilk adımını attı

Yaşam 08.07.2025 - 14:55, Güncelleme: 08.07.2025 - 15:31 6024+ kez okundu.
 

Genç iş insanı evliliğe ilk adımını attı

Genç iş insanı Kadir Uysal, Kızkalesi’nin güzel kızlarından Elif Seyran’a gönlünü kaptırınca, evliliğe ilk adım olan nişan gerçekleşti ve yüzükleri de 7 Temmuz akşamı Başkan Turgut tarafından genç çiftlerin parmaklarına takıldı.
Sesimiz Haber Merkezi 7 Temmuz akşamı Kızkalesi sahilde bulunan Chaplin restoranın bahçesinde yapılan nişan merasimine genç çiftlerin aileleri ile yakın çevresi katıldı. İş insanı Erdal Uysal’ın kendisi gibi iş insanı olan oğlu Kadir ile Kızkalesi’nde turizm işletmecisi Mehmet Seyran’ın kızı Elif, evliliğe ilk adım olan nişanlarını sevdiklerinin katılımları ile gerçekleştirdiler. Kızkalesi sahilinde bulunan Chaplin restoranın geniş bahçesinde açık havada yapılan nişan merasimine genç çiftlerin ailesi (Şerife ve Mehmet Seyran-Şerife ve Erdal Uysal) ile aile fertleri, akrabaları, dostları ile Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Sait Oğuz da katıldılar. Gençlerin nişan yüzüklerini Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, taktı. Turgut, genç çiftlere mutluluklarının devamını dilerken, her iki aileye de hayırlı olması temennisinde bulundu. www.silifkesesimiz.com olarak genç çiftlere mutluluklarının devamını dilerken; Seyran ve Uysal Ailelerine bu gazel beraberliğin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.  
Genç iş insanı Kadir Uysal, Kızkalesi’nin güzel kızlarından Elif Seyran’a gönlünü kaptırınca, evliliğe ilk adım olan nişan gerçekleşti ve yüzükleri de 7 Temmuz akşamı Başkan Turgut tarafından genç çiftlerin parmaklarına takıldı.

Sesimiz Haber Merkezi

7 Temmuz akşamı Kızkalesi sahilde bulunan Chaplin restoranın bahçesinde yapılan nişan merasimine genç çiftlerin aileleri ile yakın çevresi katıldı.

İş insanı Erdal Uysal’ın kendisi gibi iş insanı olan oğlu Kadir ile Kızkalesi’nde turizm işletmecisi Mehmet Seyran’ın kızı Elif, evliliğe ilk adım olan nişanlarını sevdiklerinin katılımları ile gerçekleştirdiler.

Kızkalesi sahilinde bulunan Chaplin restoranın geniş bahçesinde açık havada yapılan nişan merasimine genç çiftlerin ailesi (Şerife ve Mehmet Seyran-Şerife ve Erdal Uysal) ile aile fertleri, akrabaları, dostları ile Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Sait Oğuz da katıldılar.

Gençlerin nişan yüzüklerini Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, taktı. Turgut, genç çiftlere mutluluklarının devamını dilerken, her iki aileye de hayırlı olması temennisinde bulundu.

www.silifkesesimiz.com olarak genç çiftlere mutluluklarının devamını dilerken; Seyran ve Uysal Ailelerine bu gazel beraberliğin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve silifkesesimiz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
https://jazziraes.com/ https://bramblesva.com/ https://seattledogresort.com/ https://bestlifecoachcollective.com/