Orman İşletmesi, OSB etrafına yol açıyor

Yaşam 24.10.2026 - 13:37, Güncelleme: 24.10.2026 - 13:44 1965 kez okundu.
 

Orman İşletmesi, OSB etrafına yol açıyor

Silifke Orman İşletmesi, çevresi tamamen orman olan Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) etrafına yol açarak, orman alanından ayırdı.
Sesimiz Haber Merkezi Silifke Orman İşletme Müdürlüğü, genel olarak YOAT kapsamında gerçekleştirdiği yol açma çalışmasını bu kez, Silifke Organize Sanayi Bölgesi etrafında gerçekleştirdi. Silifke Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin, konuyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede, şunları söyledi: “Silifke Orman işletme Müdürlüğü 2026 yılı planlamasında Organize Sanayi Bölgesi YARDOP projesi çalışmaları kapsamında Silifke Organize Sanayi Bölgesi çevresinde çalışmalar başlatmıştır. YOAT (Yerleşim yerleri ile Orman alanlarını Ayırma Tesisi) kapsamında toplam 3772 metre (3.772 km) Orman yolu açma çalışmasına başlamıştır. Proje kapsamında açılma çalışmaları devam eden yol yapımının tamamlanmasının ardından Organize Sanayi Bölgesinin orman yangınlarından etkilenmesi de engellenmiş olacaktır. Bu alanda çalışmalarımız devam etmektedir.” Silifke Orman İşletme müdürü Muharrem Şahin, yol açılacak olan bölgeyi OSB Müdürü Faki Gürsoy ile birlikte gezerek, çalışmaları yerinde inceledi.  
Silifke Orman İşletmesi, çevresi tamamen orman olan Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) etrafına yol açarak, orman alanından ayırdı.

Sesimiz Haber Merkezi

Silifke Orman İşletme Müdürlüğü, genel olarak YOAT kapsamında gerçekleştirdiği yol açma çalışmasını bu kez, Silifke Organize Sanayi Bölgesi etrafında gerçekleştirdi.

Silifke Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin, konuyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede, şunları söyledi:

“Silifke Orman işletme Müdürlüğü 2026 yılı planlamasında Organize Sanayi Bölgesi YARDOP projesi çalışmaları kapsamında Silifke Organize Sanayi Bölgesi çevresinde çalışmalar başlatmıştır.

YOAT (Yerleşim yerleri ile Orman alanlarını Ayırma Tesisi) kapsamında toplam 3772 metre (3.772 km) Orman yolu açma çalışmasına başlamıştır. Proje kapsamında açılma çalışmaları devam eden yol yapımının tamamlanmasının ardından Organize Sanayi Bölgesinin orman yangınlarından etkilenmesi de engellenmiş olacaktır. Bu alanda çalışmalarımız devam etmektedir.”

Silifke Orman İşletme müdürü Muharrem Şahin, yol açılacak olan bölgeyi OSB Müdürü Faki Gürsoy ile birlikte gezerek, çalışmaları yerinde inceledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve silifkesesimiz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.