SÖKÜN-GAZİ ÇİFTLİĞİ YOLU DELİK DEŞİK

Yaşam 27.10.2026 - 13:06, Güncelleme: 27.10.2026 - 13:06 214 kez okundu.
 

SÖKÜN-GAZİ ÇİFTLİĞİ YOLU DELİK DEŞİK

Sökün civarındaki bazı tali yollar, çukurlar yüzünden delik deşik durumda. Görüştüğümüz bazı mahalle sakinleri “Çukur dolu bizim Sökün, yama yoksa bari kum dökün” diye dert yandılar.
Sesimiz Haber Merkezi             Taşucu istikametinden Atakent (Susanoğlu) tarafına gitmek isteyen sürücülerin de zaman zaman kullandığı Göğceburun-Kurtuluş-Sökün-Gazi Çiftliği yolunun bazı bölümleri sürücülere adeta saç, baş yoldurtuyor. Özellikle Sökün Köprüsünden sonra Atayurt-Arkum yoluna kadarki bölümde bulunan yüzlerce çukur yüzünden arabalar ilerlemekte zorlanıyor.             Bölgede oturanların da şikâyetçi oldukları bu sıkıntı yaklaşık iki yıldır giderilmedi. Silifke Belediyesinin, yapacağı yamalarla sorunlarını çözebileceğini belirten mahalle sakinleri “Ancak hiçbir gelişme olmadı. Konuyu Sökün Muhtarına defalarca ilettik. O da belediye yöneticilerinden talepte bulunmuş. Ama maalesef bu güne kadar hiçbir gelişme olmadı. Kış gelmeden sıkıntımızın giderilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştular.             Sökün Muhtarı mı Belediye Çalışanı mı?             Telefonla iki kez görüştüğümüz Sökün Muhtarı Aydın Avcı ise mahallesinin hakkını arayacağına “Malûm, belediyemiz operasyonlar yüzünden sıkıntılı. Lütfen üstlerine gitmeyelim” derken, bu çukurların belediyeye yapılan operasyonun çok öncesinden beri kapatılmadığından habersiz gözüküyor.             Belediyenin yol ve asfaltlama işlerini yürüten Garaj Amiri Aydın Doğan da yaptığımız birçok görüşmede “O bölgedeki yolları ve çukurları programa aldıklarını ve düzelteceklerini” belirtmesine rağmen hiçbir gelişme olmadı.             Görünen o ki, bölge sakinleri bu kışı da, delik deşik yollarda ağır aksak ilerlemeye çalışmakla geçirecek.              
Sökün civarındaki bazı tali yollar, çukurlar yüzünden delik deşik durumda. Görüştüğümüz bazı mahalle sakinleri “Çukur dolu bizim Sökün, yama yoksa bari kum dökün” diye dert yandılar.

Sesimiz Haber Merkezi

            Taşucu istikametinden Atakent (Susanoğlu) tarafına gitmek isteyen sürücülerin de zaman zaman kullandığı Göğceburun-Kurtuluş-Sökün-Gazi Çiftliği yolunun bazı bölümleri sürücülere adeta saç, baş yoldurtuyor. Özellikle Sökün Köprüsünden sonra Atayurt-Arkum yoluna kadarki bölümde bulunan yüzlerce çukur yüzünden arabalar ilerlemekte zorlanıyor.

            Bölgede oturanların da şikâyetçi oldukları bu sıkıntı yaklaşık iki yıldır giderilmedi. Silifke Belediyesinin, yapacağı yamalarla sorunlarını çözebileceğini belirten mahalle sakinleri “Ancak hiçbir gelişme olmadı. Konuyu Sökün Muhtarına defalarca ilettik. O da belediye yöneticilerinden talepte bulunmuş. Ama maalesef bu güne kadar hiçbir gelişme olmadı. Kış gelmeden sıkıntımızın giderilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştular.

            Sökün Muhtarı mı Belediye Çalışanı mı?

            Telefonla iki kez görüştüğümüz Sökün Muhtarı Aydın Avcı ise mahallesinin hakkını arayacağına “Malûm, belediyemiz operasyonlar yüzünden sıkıntılı. Lütfen üstlerine gitmeyelim” derken, bu çukurların belediyeye yapılan operasyonun çok öncesinden beri kapatılmadığından habersiz gözüküyor.

            Belediyenin yol ve asfaltlama işlerini yürüten Garaj Amiri Aydın Doğan da yaptığımız birçok görüşmede “O bölgedeki yolları ve çukurları programa aldıklarını ve düzelteceklerini” belirtmesine rağmen hiçbir gelişme olmadı.

            Görünen o ki, bölge sakinleri bu kışı da, delik deşik yollarda ağır aksak ilerlemeye çalışmakla geçirecek.

             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve silifkesesimiz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.