KUŞAKLAR ARASI SERÜVENDE ESKİ VE YENİ KUŞAK BULUŞTU
KUŞAKLAR ARASI SERÜVENDE ESKİ VE YENİ KUŞAK BULUŞTU
Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Kuşaklar Arası Serüven Projesi, Veda Etkinliği duygu dolu anlara sahne olurken, kuşaklar arası kültür farklılıkları da etkinliğe renk kattı.
Sesimiz Haber Merkezi
Silifke Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen ve eski kuşak ile yeni kuşağı bir araya getiren etkinlik, Milli Eğitim Müdürlüğü ek binada yapıldı.

Yaşlılar ve çocukları bir araya getiren etkinlikte şiirler okundu, müzik programları yapıldı ve duygu dolu anlar yaşandı.

Etkinlikte proje sürecine ait fotoğraf ve video gösterimleri sunulurken, öğrencilerin halk oyunları gösterisi ve müzik dinletileri büyük beğeni topladı. Projeye katkı sağlayan eğitmen ve öğretmenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Program kapsamında yaşlı vatandaşlar ve çocuklar tarafından hazırlanan şiirler okunurken, canlı müzik programı da katılımcılardan büyük ilgi gördü. Etkinlik boyunca hem çocukların hem de yaş almış vatandaşların mutluluğu dikkat çekerken, salonda zaman zaman duygusal anlar yaşandı.


Kuşaklar arası etkileşimi artırmayı ve kültürel değerlerin yeni nesillere aktarılmasını amaçlayan proje, katılımcılardan takdir topladı. Etkinlikte emeğe geçenlere teşekkür belgesi verildi.

Programa Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültigin Eroğlu, Atatürk El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Sinan Çelebican, Memur-Sen Silifke Şube Başkanı Halil Berk, Şube Müdürü Bülent Akşahin, kurum temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.