İYİ Parti, fırsatları değerlendiriyor

Siyaset 14.03.2026 - 13:29, Güncelleme: 14.03.2026 - 14:06 286 kez okundu.
 

İYİ Parti, fırsatları değerlendiriyor

İYİ Parti Silifke İlçe Yönetimi, ramazan ayını boş geçirmedi ve kurduğu iftar sofaları ile gündemde yer almayı başardı. 13 Mart Cuma akşamı da Silifke yerel basını ile birlikte yine iftarda buluştu ve meydanlarda olacağız mesajı verdi.
Sesimiz Haber Merkezi İYİ Parti Silifke İlçe Yönetimi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında yerel basın mensuplarıyla Tekin Ali Usta restoranda bir araya geldi. Parti yönetimi üyeleri, aileleri ve basın temsilcilerinin katıldığı iftar programı, oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti. İftar programına; İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Muhsin Belen, yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları ve yerel basın temsilcisi katıldı. Programda katılımcılar aynı sofrada buluşarak, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhunu birlikte yaşadı. İftar programında konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Muhsin Belen, Ramazan ayının toplumda birlik ve beraberliği güçlendiren önemli bir etken olduğuna dikkat çekerek, farklı düşüncelerin bir arada olmasının toplumun zenginliği olduğunu vurguladı ve bu manevi atmosferi basın mensuplarının da kamuoyuna çok iyi şekilde yansıttığını dile getirdi. Konuşmasında toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yapan Belen, “Ramazan ayı; paylaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde hissedildiği mübarek bir aydır. Bugün burada kıymetli basın mensuplarımızla aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Basın, toplumun gözü, kulağı ve vicdanıdır. Yerel basınımızın Silifke’nin sorunlarını, gelişmelerini ve güzelliklerini kamuoyuna aktarma konusundaki emeğini çok değerli buluyoruz. Bizler farklı düşüncelere sahip olsak da aynı şehirde yaşayan, aynı değerleri paylaşan insanlarız. Önemli olan ortak paydada buluşabilmek, birbirimizi anlayabilmek ve Silifke için birlikte güzel işler yapabilmektir. Ramazan ayının getirdiği bu manevi atmosferin toplumumuzdaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirmesini diliyorum. Silifke’mizin gelişmesi, büyümesi ve daha yaşanabilir bir şehir olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu akşam davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi. Programın ilerleyen bölümünde Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Katılımcılar, yapılan dualara eşlik ederek, başta aziz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere devlet büyüklerini ile geçmişlerine Fatiha okudular. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği iftar programı, iyi dilek ve güzel temennilerin ardından sona erdi. İYİ Parti Silifke İlçe Yönetimi, benzer buluşmaların ilerleyen dönemlerde de süreceğini ve İYİ Parti’nin Silifke’de iyi şeyler yapacağını ifade ettiler.  
İYİ Parti Silifke İlçe Yönetimi, ramazan ayını boş geçirmedi ve kurduğu iftar sofaları ile gündemde yer almayı başardı. 13 Mart Cuma akşamı da Silifke yerel basını ile birlikte yine iftarda buluştu ve meydanlarda olacağız mesajı verdi.

Sesimiz Haber Merkezi

İYİ Parti Silifke İlçe Yönetimi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında yerel basın mensuplarıyla Tekin Ali Usta restoranda bir araya geldi. Parti yönetimi üyeleri, aileleri ve basın temsilcilerinin katıldığı iftar programı, oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti. İftar programına; İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Muhsin Belen, yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları ve yerel basın temsilcisi katıldı. Programda katılımcılar aynı sofrada buluşarak, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhunu birlikte yaşadı.

İftar programında konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Muhsin Belen, Ramazan ayının toplumda birlik ve beraberliği güçlendiren önemli bir etken olduğuna dikkat çekerek, farklı düşüncelerin bir arada olmasının toplumun zenginliği olduğunu vurguladı ve bu manevi atmosferi basın mensuplarının da kamuoyuna çok iyi şekilde yansıttığını dile getirdi.

Konuşmasında toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yapan Belen, “Ramazan ayı; paylaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde hissedildiği mübarek bir aydır. Bugün burada kıymetli basın mensuplarımızla aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Basın, toplumun gözü, kulağı ve vicdanıdır. Yerel basınımızın Silifke’nin sorunlarını, gelişmelerini ve güzelliklerini kamuoyuna aktarma konusundaki emeğini çok değerli buluyoruz.

Bizler farklı düşüncelere sahip olsak da aynı şehirde yaşayan, aynı değerleri paylaşan insanlarız. Önemli olan ortak paydada buluşabilmek, birbirimizi anlayabilmek ve Silifke için birlikte güzel işler yapabilmektir. Ramazan ayının getirdiği bu manevi atmosferin toplumumuzdaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirmesini diliyorum.

Silifke’mizin gelişmesi, büyümesi ve daha yaşanabilir bir şehir olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu akşam davetimize katılarak bizleri onurlandıran tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Programın ilerleyen bölümünde Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Katılımcılar, yapılan dualara eşlik ederek, başta aziz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere devlet büyüklerini ile geçmişlerine Fatiha okudular.

Samimi sohbetlerin gerçekleştiği iftar programı, iyi dilek ve güzel temennilerin ardından sona erdi. İYİ Parti Silifke İlçe Yönetimi, benzer buluşmaların ilerleyen dönemlerde de süreceğini ve İYİ Parti’nin Silifke’de iyi şeyler yapacağını ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve silifkesesimiz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.