HİSARCIKLIOĞLU, “15 TEMMUZ’U UNUTMADIK”

Gündem 14.07.2025 - 12:48, Güncelleme: 14.07.2025 - 12:48 3849+ kez okundu.
 

HİSARCIKLIOĞLU, “15 TEMMUZ’U UNUTMADIK”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hisarcıklıoğlu, her zaman demokrasinin, milletin ve devletin yanında olduklarını belirtti.
Sesimiz Haber Merkezi TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajı şöyle: “15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 9. yıldönümünde, ülkemizin demokrasisine ve hukuk devleti yapısına kasteden bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız. Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi, gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyeceğini, demokrasi ve milletin iradesi dışında bir seçeneğe de boyun eğmeyeceğini göstermiştir. 15 Temmuz gecesi, TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak tepkimizi ilk anda ortaya koyduk ve darbe girişimine karşı ilk harekete geçen, ilk inisiyatif alan meslek örgütü olduk. TOBB ve Oda-Borsa Camiası olarak, demokrasinin, milletimizin ve devletimizin yanındayız. Türk iş dünyası olarak, demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz.”  
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hisarcıklıoğlu, her zaman demokrasinin, milletin ve devletin yanında olduklarını belirtti.

Sesimiz Haber Merkezi

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajı şöyle:

“15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 9. yıldönümünde, ülkemizin demokrasisine ve hukuk devleti yapısına kasteden bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız.

Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi, gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyeceğini, demokrasi ve milletin iradesi dışında bir seçeneğe de boyun eğmeyeceğini göstermiştir.

15 Temmuz gecesi, TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak tepkimizi ilk anda ortaya koyduk ve darbe girişimine karşı ilk harekete geçen, ilk inisiyatif alan meslek örgütü olduk.

TOBB ve Oda-Borsa Camiası olarak, demokrasinin, milletimizin ve devletimizin yanındayız.

Türk iş dünyası olarak, demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve silifkesesimiz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
https://jazziraes.com/ https://bramblesva.com/ https://seattledogresort.com/ https://bestlifecoachcollective.com/