Altunok, yaşlı hastaları ziyaret ederek haftalarını kutladı

Yaşam 23.03.2021 - 16:47, Güncelleme: 24.11.2022 - 01:59 4728+ kez okundu.
 

Altunok, yaşlı hastaları ziyaret ederek haftalarını kutladı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yaşlılar haftası nedeniyle evlerinde yatan yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, onlara şifa dileğinde bulunurken, yaş almış tüm insanların da haftasını kutladı.
Silifke/Sesimiz Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın ile birlikte evlerinde yaşayan yaş almış hastaları ziyaret eden Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  Yaşlılar Haftası’nı kutladı ve hastalara çiçek vererek şifalar diledi. Altunok, “Engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimize gereken saygıyı göstermek hepimizin görevidir. Yaşlılarımız bizlere her zaman birer güç ve bereket kaynağıdır. Büyüklerimize gereken saygı ve hürmeti göstermek, inanç ve geleneklerimizin en önemli unsurları arasında yer almaktadır. Biz de her zaman olduğu gibi bugünde büyüklerimize saygı ile küçüklerimize de sevgi ile yaklaşmaya devam ediyoruz. 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle bugünde ilçemizde yaşayan yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek onlara moral vermeye çalışıyoruz” diyerek, yaş almış tüm tecrübeli büyüklerin Yaşlılar Haftasını kutlayarak, hayırlı ve sağlıklı ömürler dileğinde bulundu.
Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yaşlılar haftası nedeniyle evlerinde yatan yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, onlara şifa dileğinde bulunurken, yaş almış tüm insanların da haftasını kutladı.

Silifke/Sesimiz

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın ile birlikte evlerinde yaşayan yaş almış hastaları ziyaret eden Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  Yaşlılar Haftası’nı kutladı ve hastalara çiçek vererek şifalar diledi.

Altunok, “Engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimize gereken saygıyı göstermek hepimizin görevidir. Yaşlılarımız bizlere her zaman birer güç ve bereket kaynağıdır. Büyüklerimize gereken saygı ve hürmeti göstermek, inanç ve geleneklerimizin en önemli unsurları arasında yer almaktadır. Biz de her zaman olduğu gibi bugünde büyüklerimize saygı ile küçüklerimize de sevgi ile yaklaşmaya devam ediyoruz. 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle bugünde ilçemizde yaşayan yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek onlara moral vermeye çalışıyoruz” diyerek, yaş almış tüm tecrübeli büyüklerin Yaşlılar Haftasını kutlayarak, hayırlı ve sağlıklı ömürler dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve silifkesesimiz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.