Yazarımız Ovacık’ın mutlu günü…
Yazarımız Ovacık’ın mutlu günü…
Gazetemiz yazarlarından Tevfik Ovacık, biricik kızı Ceren’i, Arslan Ailesinin oğlu Sinan ile evlendirdi.
Sesimiz Haber Merkezi
Ankara Gölbaşı’nda yapılan düğün törenine Ovacık ve Arslan Ailelerinin akrabaları ve davetliler katılırken, çiftlerin anne ve babaları Meral ve Tevfik Ovacık ile Nilgün ve Sadi Arslan, törene gelen konukları kapıda karşılayarak, hoş geldiniz derken, konuklarla yakından ilgilendiler.

İnşaat Mehdisi Sinan Arslan ile hayatını birleştiren Ceren Ovacık, Siemens firmasında kurumsal iletişim uzmanı olarak çalışıyor. Genç çiftlerin hayatlarını Ankara’da sürdürecekleri ifade edildi.
Düğün törenine katılan konuklar droyasıya eğlenme fırsatı bulurken, genç çiftlere de eşlik ederek, onların sevincini paylaştılar.

Gazetemiz yazarlarından Tevfik Ovacık, çok mutlu ve bir o kadar da duygu dolu günler geçirdiğini belirterek, “Cenab-ı Allah herkese böyle güzel mutluluklar nasip etsin. Evet, mutluyuz aile olarak ama burukluğumuz da var. Kız babası olmak gerçekten kolay değilmiş.

Evlatlarımıza bir ömür boyu mutluluk ve huzur dilerken, nikah ve düğünümüze uzaktan ve yakından katılarak, bizleri mutlu eden tüm dostlarımıza, ayrıca sosyal medya aracılığı ve telefonlarla arayarak kutlayan sevenlerimize teşekkür ediyorum.”.
www.silifkesesimiz.com olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyor, her iki aileye de kutluyoruz.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.