Orman İşletmesi su baskınında iş başında…
Orman İşletmesi su baskınında iş başında…
Silifke Orman İşletme Müdürlüğü yangın ekibi bu kez su ile dolan Merkez Alaaddin Caminin sularını boşalttı.
Sesimiz Haber Merkezi
Alt yapısı tamamen çöken Silifke’de kurumlar da devreye girerek, halkın kullandığı kurumlarda temizlik yapmaya başladı.
Orman yangınlarına müdahalesi ile tanıdığımız Silifke Orman İşletme müdürlüğü, bu kez camiye giren suları boşaltarak, su zararına karşı çalıştı.

Aşırı yağan yağmurlar ve alt yapı yetersizliği nedeni ile Merkez Alaaddin Cami sular altında kaldı. İbadet etmenin tamamen ortadan kalktığı camide su boşaltma çalışmasını Silifke Orman İşletme müdürlüğü yangın ekipleri gerçekleştirdi.
Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan arazöz ile su dolan cami içerisi tamamen boşaltılırken, cami cemaati de Silifke Orman İşletmesi yetkililerine teşekkür ettiler.
Caminin, yapılacak kurutma çalışmalarının ardından yeniden ibadete açılacağı öğrenildi.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.