MYO’da dayanışmanın güzel örneği

Yaşam 14.03.2026 - 16:47, Güncelleme: 14.03.2026 - 16:47 236 kez okundu.
 

MYO’da dayanışmanın güzel örneği

Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu çok anlamlı bir dayanışmaya ev sahipliği yaparken, Ramazan ayının maneviyatı da sofralara yansıdı.
Sesimiz Haber Merkezi Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu, Ramazan ayının manevi ikliminde çok anlamlı bir dayanışmaya ev sahipliği yaparak, bu ayın manevi ikliminin gençlere yaşatılması adına çok önemli bir örnek oldu. MYO salonunda gerçekleştirilen; SÜMEDER (Selçuk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği) ve Silifke Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Silifke Şubesi’nin katkılarıyla iftar programı gerçekleştirildi. Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Ezgi Erdağ Demirtaş, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tolga Gök, Selçuk Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Tevfik Sayın, Silifke Müftüsü Dr. Mehmet Seri Doğru, Selçuk Üniversitesi Personel Daire Başkanı Selahattin Şen’in de katıldığı iftar programına öğrenciler ile akademik ve idari personel katılım sağladı. İftar öncesinde Kur'an tilaveti gerçekleşirken, ezanla beraber oruçlar açıldı, ramazan ayanın manevi iklimi bütün salona yayıldı. Yoğun katılımın olduğu iftar programda konuşan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tolga Gök etkinlikte emeği geçenlere ve iftar yemeğinin verilmesinde desteklerini esirgemeyen Türkiye Diyanet Vakfı Silifke Şubesi’ne teşekkür ederken, birlik, beraberlik ve dayanışmanın güzel örneklerinin yaşadığı bir programa ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyetini ifade etti.  
Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu çok anlamlı bir dayanışmaya ev sahipliği yaparken, Ramazan ayının maneviyatı da sofralara yansıdı.

Sesimiz Haber Merkezi

Selçuk Üniversitesi Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu, Ramazan ayının manevi ikliminde çok anlamlı bir dayanışmaya ev sahipliği yaparak, bu ayın manevi ikliminin gençlere yaşatılması adına çok önemli bir örnek oldu.

MYO salonunda gerçekleştirilen; SÜMEDER (Selçuk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği) ve Silifke Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Silifke Şubesi’nin katkılarıyla iftar programı gerçekleştirildi.

Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Ezgi Erdağ Demirtaş, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tolga Gök, Selçuk Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Tevfik Sayın, Silifke Müftüsü Dr. Mehmet Seri Doğru, Selçuk Üniversitesi Personel Daire Başkanı Selahattin Şen’in de katıldığı iftar programına öğrenciler ile akademik ve idari personel katılım sağladı.

İftar öncesinde Kur'an tilaveti gerçekleşirken, ezanla beraber oruçlar açıldı, ramazan ayanın manevi iklimi bütün salona yayıldı.

Yoğun katılımın olduğu iftar programda konuşan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tolga Gök etkinlikte emeği geçenlere ve iftar yemeğinin verilmesinde desteklerini esirgemeyen Türkiye Diyanet Vakfı Silifke Şubesi’ne teşekkür ederken, birlik, beraberlik ve dayanışmanın güzel örneklerinin yaşadığı bir programa ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyetini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve silifkesesimiz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.