İlhan Ege Başkanlığında oturum
İlhan Ege Başkanlığında oturum
Prof. Dr. İlhan Ege’nin oturum başkanlığı yaptığı akademik bildiri programında konuşmacı olarak Dr. Öğr. Üyesi Gülsüm Gülnaz Gültekin, Dr. Öğr. Üyesi Sefa Ceyhan ve Doç. Dr. Gaye Onan konuşmacı olarak katıldılar.
Sesimiz Haber Merkezi
Akademin ilk gününün son eğitim programının oturum başkanlığını Prof. Dr. İlhan Ege yaptı.
Pozitif Köy işletmecisi Dr. Gülsüm Günnaz Gültekin, Sürdürülebilirlik Temelli Bir Girişimcilik Deneyimi konusunda bilgiler verdi.

Gültekin, Pozitif Köyü kurarken yaşadıklarını aktardı. Çektikleri sorunları, ekonomik sıkıntı, tanıtım, reklam ve son olarak da orman yangınları ile yaşadıkları büyük sorunları aktardı.

Gültekin, son yaşadıkları orman yangını ile birlikte manevi olarak büyük bir yıkım yaşadıklarını kaydetti ve orman müdürlüğü yetkililerinin de yardımları ile bu yıkımı kısa sürede telafi edebildiklerini açıklayarak, akademinin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Like ve abone ile satılan Hayaller: Girişimcilik Motivasyonundan Liderliğe Giden Yolda Söylemsel Analiz konusunda ise Dr. Öğr. Üyesi Sefa Ceyhan açıklamalar yaptı.

Günümüzde özellikle abone ile ilgili sorunlar yaşandığına değinen Ceyhan, bu konuda dikkatli olunması gerektiğine vurgu yapan açıklamalar gerçekleştirdi.
Yapay Zeka Çağında Liderlik konusu ise Doç. Dr. Gaye Onan aktardı. Onan, “Gelişen teknoloji ile birlikte yapay zekâ kullanımı her alanda olduğu gibi eğitim alanında da giderek yaygınlaşmaktadır. Bu durum eğitim sistemlerinin, hızla değişen yeniliklere adapte olması için sürekli olarak güncellenmesini gerektirmektedir.”

Yapay zekâ teknolojilerine yönelik araştırmaların desteklenmesinin de gerektiğini belirten Doç. Onan, bu alandaki gelişmelerin takip edilmesinin bireyler için yararlı olacağını dile getirdi.
Oturum soru cevap bölümü ile sona erdi.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.