Eroğlu, sahurda öğrencilerle buluştu
Eroğlu, sahurda öğrencilerle buluştu
Silifke Milli Eğitim müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu, milli eğitim müdürlüğü himayesinde bulunan pansiyonda kalan öğrencilerle sahurda buluşarak, oruca niyet etti.
Sesimiz Haber Merkezi
Milli Eğitim Müdürü Eroğlu, pansiyonda kalan öğrencilerle sahurda adeta gönül buluşması gerçekleştirdi.

Silifke Milli Eğitim bünyesinde bulunan Silifke Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu pansiyonunda gerçekleşen sahura Silifke Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu ile Şube Müdürü Bülent Akşahin de katıldılar.

Ramazan ayanın manevi havasını pansiyonda kalan öğrencilerle birlikte yapmak ve o manevi havayı öğrencilerle birlikte yaşamak için sahur programına katılan Eroğlu, onlarla birlikte self servis aldı, onlarla birlikte oturdu, onlarla birlikte dua ederek, manevi huzura ortak oldu.

Silifke Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu pansiyonunda gerçekleştirilen sahur programında öğrencilerle de yakından ilgilenen Silifke Milli Eğitim Müdürü Eroğlu ve Şube Müdürü Akşahin, sahur programına katılan ve oruçlarını tutan öğrencileri tebrik edere, Allah kabul etsin dileğinde bulundular.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada öğrencilerle sohbet edildi, onların düşünce ve talepleri dinlendi.
Eğitimin başındaki yöneticilerin öğrencilerle sahur buluşması, Ramazan ayının manevi iklimini güçlendirirken öğrencilerin moral ve motivasyonuna da önemli katkı sağladı.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.