Menderes ve Ziya Uygur Caddelerinde yeni düzenleme

Yaşam 15.09.2025 - 14:41, Güncelleme: 15.09.2025 - 14:50 6491+ kez okundu.
 

Menderes ve Ziya Uygur Caddelerinde yeni düzenleme

UKOME tarafından alınan karar doğrultusunda Silifke’de trafiği yoğun olan iki cadde, Menderes ve Ziya Uygur caddelerinde, trafik akışı tek yön olarak gerçekleşecek.
Sesimiz Haber Merkezi Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) 30.07.2025 tarih ve 2025/359 sayılı kararı doğrultusunda; Silifke’de trafik yoğunluğu fazla olan Menderes Caddesi ve Ziya Uygur Caddesi için yeni bir düzenleme gerçekleştirdi. Yoğun araç trafiği ve kazaların önüne geçmek amacıyla her iki caddede, 15 Eylül 2025 Pazartesi günü (bugünden itibaren) saat 08.00 itibarıyla “tek yön” uygulamasına geçildi. Konu ile ilgili Silifke Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı: Tek yön olarak belirlenen caddelerde: -Caddeler üzerinde gerekli yatay ve düşey işaretlemeler yapıldı. -Trafik ışıkları ve sinyalizasyon sistemi yeni düzenlemeye uygun şekilde yenilendi. -Düzenleme, ilgili kurumların iş birliği ile sorunsuz şekilde hayata geçirildi. Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın trafik akışına uyum sağlamaları ve yeni düzenlemeye dikkat etmeleri önemle rica olunur.”  
UKOME tarafından alınan karar doğrultusunda Silifke’de trafiği yoğun olan iki cadde, Menderes ve Ziya Uygur caddelerinde, trafik akışı tek yön olarak gerçekleşecek.

Sesimiz Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) 30.07.2025 tarih ve 2025/359 sayılı kararı doğrultusunda; Silifke’de trafik yoğunluğu fazla olan Menderes Caddesi ve Ziya Uygur Caddesi için yeni bir düzenleme gerçekleştirdi.

Yoğun araç trafiği ve kazaların önüne geçmek amacıyla her iki caddede, 15 Eylül 2025 Pazartesi günü (bugünden itibaren) saat 08.00 itibarıyla “tek yön” uygulamasına geçildi.

Konu ile ilgili Silifke Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

Tek yön olarak belirlenen caddelerde:

-Caddeler üzerinde gerekli yatay ve düşey işaretlemeler yapıldı.

-Trafik ışıkları ve sinyalizasyon sistemi yeni düzenlemeye uygun şekilde yenilendi.

-Düzenleme, ilgili kurumların iş birliği ile sorunsuz şekilde hayata geçirildi.

Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın trafik akışına uyum sağlamaları ve yeni düzenlemeye dikkat etmeleri önemle rica olunur.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve silifkesesimiz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
celal necati ÜÇYILDIZ
(16.09.2025 09:33 - #1616)
motorsikletlerde bu kurala uymalı . her sokaktan fırlıyorlar.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve silifkesesimiz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
https://jazziraes.com/ https://bramblesva.com/ https://seattledogresort.com/ https://bestlifecoachcollective.com/