Kurt, dert dinliyor, çözüm buluyor

Siyaset 22.07.2025 - 16:46, Güncelleme: 22.07.2025 - 16:46 6045+ kez okundu.
 

Kurt, dert dinliyor, çözüm buluyor

Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, zaman zaman gittiği kırsal mahallelerde ve mahalle toplantılarında muhtarlarla ve vatandaşlarla zaman geçirirken, muhtarların ve şahısların sorunlarını dinliyor.
Sesimiz Haber Merkezi Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, katıldığı etkinliklerde, gezdiği kırsal yerleşim alanlarında sorunları dinlerken, sorunların çözümü konusunda çalışmalar da yaparak hem muhtarları hem de vatandaşların gönlünü alıyor. Yapamayacağım bir işi sözünü asla vermem diyen Ak Parti İlçe Başkanı M. Emin Kurt, “Fırsat buldukça geziler gerçekleştiriyor, davetlere katılıyor, toplantılara iştirak ediyoruz. Her bulunduğumuz ortamda insanlarımız dertlerini ve isteklerini dile getiriyor, çözülmesini istiyorlar haklı olarak. Muhtarlarımız ise mahallelerine taleplerde bulunuyorlar doğal olarak. Muhtarlarımızın da halkımızın da dertlerine ortak olmak, onların sorunlarını çözmek, isteklerini yerine getirmek elbette bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir. Ancak yapamayacağım her hangi bir iş için ise söz vermemiz mümkün değildir. Yaparız dediklerimizi şimdiye kadar yaptık, sorununu çözeriz dedik çözdük, hizmet dendi yerine getirdik. Yapamayacağım bir iş olduğunda da nedenleri ile yapamayacağımıza hem halkımıza hem de muhtarlarımıza açık bir şekilde anlatıyoruz. Siyasi hayatımız boyunca hiçbir zaman yaparız deyip de yapmadığımız bir hizmetimiz olmadı. Yapamayız dediklerimizi de mümkün olmadığı için yapamadık, yaptıramadık. Bu konuda özellikle muhtarlarımız bizi çok iyi biliyorlar artık. Bizim sözümüz var ise o söz mutlaka yerine getirilir. Sözümüz yok ise, gücümüzü aşmasından değil olumsuzluklar olduğu içindir. Hep halkımızın içinde olduk olmaya da devam edeceğiz. Siyaset, insanlara hizmet için yapılır. Bu düstur ile hareket ediyor ve halkımıza en sağlıklı hizmetleri verebilmek için çalışıyor, insanlarımızdan gelen istekleri de en verimli bir şekilde yerine getirmek için çaba harcıyoruz” diyerek, insanlara en iyi şekilde hizmet etmeye onların taleplerini yerine getirmeye devam edeceklerini açıkladı.  
Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, zaman zaman gittiği kırsal mahallelerde ve mahalle toplantılarında muhtarlarla ve vatandaşlarla zaman geçirirken, muhtarların ve şahısların sorunlarını dinliyor.

Sesimiz Haber Merkezi

Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, katıldığı etkinliklerde, gezdiği kırsal yerleşim alanlarında sorunları dinlerken, sorunların çözümü konusunda çalışmalar da yaparak hem muhtarları hem de vatandaşların gönlünü alıyor.

Yapamayacağım bir işi sözünü asla vermem diyen Ak Parti İlçe Başkanı M. Emin Kurt, “Fırsat buldukça geziler gerçekleştiriyor, davetlere katılıyor, toplantılara iştirak ediyoruz. Her bulunduğumuz ortamda insanlarımız dertlerini ve isteklerini dile getiriyor, çözülmesini istiyorlar haklı olarak.

Muhtarlarımız ise mahallelerine taleplerde bulunuyorlar doğal olarak. Muhtarlarımızın da halkımızın da dertlerine ortak olmak, onların sorunlarını çözmek, isteklerini yerine getirmek elbette bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir. Ancak yapamayacağım her hangi bir iş için ise söz vermemiz mümkün değildir. Yaparız dediklerimizi şimdiye kadar yaptık, sorununu çözeriz dedik çözdük, hizmet dendi yerine getirdik. Yapamayacağım bir iş olduğunda da nedenleri ile yapamayacağımıza hem halkımıza hem de muhtarlarımıza açık bir şekilde anlatıyoruz.

Siyasi hayatımız boyunca hiçbir zaman yaparız deyip de yapmadığımız bir hizmetimiz olmadı. Yapamayız dediklerimizi de mümkün olmadığı için yapamadık, yaptıramadık. Bu konuda özellikle muhtarlarımız bizi çok iyi biliyorlar artık. Bizim sözümüz var ise o söz mutlaka yerine getirilir. Sözümüz yok ise, gücümüzü aşmasından değil olumsuzluklar olduğu içindir.

Hep halkımızın içinde olduk olmaya da devam edeceğiz. Siyaset, insanlara hizmet için yapılır. Bu düstur ile hareket ediyor ve halkımıza en sağlıklı hizmetleri verebilmek için çalışıyor, insanlarımızdan gelen istekleri de en verimli bir şekilde yerine getirmek için çaba harcıyoruz” diyerek, insanlara en iyi şekilde hizmet etmeye onların taleplerini yerine getirmeye devam edeceklerini açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve silifkesesimiz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
https://jazziraes.com/ https://bramblesva.com/ https://seattledogresort.com/ https://bestlifecoachcollective.com/