GÖKBELEN ÇARŞISI ARAÇ İSTİLASINDAN KURTULDU
GÖKBELEN ÇARŞISI ARAÇ İSTİLASINDAN KURTULDU
Gökbelen sakinleri ve esnaf tarafından memnuniyetle karşılanan park yasağı çarşıyı araç istilasından kurtarırken, vatandaşların Silifke Belediyesine teşekkür ettikleri görüldü.
Sesimiz Haber Merkezi
Araçların keyfî olarak gelişigüzel park etmeleri yüzünden adeta açık otoparka dönüşen Gökbelen Yaylasının çarşısı, Silifke Belediyesinin devreye girmesiyle bu çirkin görünümden kurtarıldı. Meydanın güney girişindeki zincirli bariyerin yeniden kapatılmasıyla rahatlayan çarşı, böylece yayalar ve esnaf için yeniden elverişli bir konuma getirildi.


Alınan bilgilere göre yaylanın belediye tarafından görevlendirilen temizlik personeli tarafından kapatılan bariyer, meşhur “cuma pazarı” nedeniyle sadece perşembe ve cuma günleri açık kalacak. Pazarcı esnafının rahat girip çıkabilmesi amacıyla perşembe günü sabah araç trafiğine açılacak olan çarşı, cuma akşamı yapılan temizliğin ardından akşam saatlerinde yeniden kapatılacak.


Teşekkürler Silifke Belediyesi
Bu uygulama Gökbelen sakinleri ve esnaf tarafından memnuniyetle karşılanırken görüşlerini aldığımız vatandaşların Silifke Belediyesine teşekkür ettikleri görüldü. Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un bu uygulamayı sezon boyunca devam ettirmesini isteyen yayla sakinlerinden Yaşar Turan ve Minira Atçı “çarşımızı ve meydanımızı araçların istilasından kurtaran bu karardan dolayı Sayın Başkana teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ancak geri adım atılmamasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.