Cevdet Yılmaz, Mersin İş Dünyasını buluşturdu
Cevdet Yılmaz, Mersin İş Dünyasını buluşturdu
Bir dizi gezi ve incelemeler için Mersin’e gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Mersinli iş insanları ile bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.
Sesimiz Haber Merkezi
Mersin’de Mersin İş Dünyası ile buluşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a Mersin Valisi Atilla Toros ve Cumhur İttifakı milletvekilleri de eşlik etti. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sevgi ve selamlarını da iletti.

Mersin İş Dünyasının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar da katılarak, bölge ile ilgili sorular yöneltti.
Kaynar, Kızkalesi -Taşucu otobanın programa alınması, Silifke-Mut ve Silifke-Anamur-Antalya sahil yolunun hızlandırılması konusunda talepte bulunarak, özellikle Taşeli bölgesinin ivedi isteklerini iletti.
Mersin iş dünyasının talep ve beklentilerinin doğrudan iletildiği buluşmada, kentin stratejik konumu, üretim gücü ve lojistik avantajları ön plana çıktı. Özellikle liman, tarım, sanayi ve turizm alanındaki potansiyelin daha etkin değerlendirilmesi, yatırım ortamının iyileştirilmesi ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak projeler üzerinde duruldu.

Toplantıda, kamu ve özel sektör iş birliğinin güçlendirilmesinin önemine vurgu yapılırken; Mersin’in Doğu Akdeniz’deki stratejik rolü ve gelecek vizyonu kapsamlı şekilde ele alındı. İş dünyasının sahadaki ihtiyaçlarının doğrudan karar alıcılara aktarılması açısından verimli geçen buluşma, karşılıklı istişare ortamında tamamlandı.
Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz, oldukça seviyeli geçen toplantı sonrasında katılımcılara teşekkür etti ve isteklerin yerine getirilmesi için gerekenlerin yapılacağı sözünü verdi.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.