Eroğlu, “Çocuklarımız, yarının mimarlarıdır”
Eroğlu, “Çocuklarımız, yarının mimarlarıdır”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımlayan Silifke Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu, bu kutlu mirası, çocuklarımızın gözlerinde yeniden görmekten gurur duyuyoruz, dedi.
Sesimiz Haber Merkezi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımlayan Silifke Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu, “Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.
EN GÜÇLÜ İFADE
Eroğlu açıklamasında; “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şekillenen yeni eğitim anlayışımızda, çocuklarımız sadece bugünün değil, aynı zamanda yarının mimarlarıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin geleceğine duyduğu inancın en güçlü ifadesidir.
EGEMENLİK MİLLETE AİTTİR
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile birey odaklı, değer temelli ve nitelikli bir eğitim yaklaşımıyla evlatlarımızı; düşünsel, ahlaki ve akademik yönden güçlü bireyler olarak yetiştirme çabamız kararlılıkla devam etmektedir. Bu özel gün vesilesiyle, egemenliğin milletimize ait olduğu bu kutlu mirası, çocuklarımızın gözlerinde yeniden görmekten gurur duyuyoruz.
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, onları sevgiyle ve umutla selamlıyorum” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.