SPONSORLAR ÖĞRENCLERİ ÇANAKKALE’YE YOLLADI

Sesimiz Haber Merkezi

Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu öğrencilerini, 8 Mart Cuma günü Türk Milletinin yeniden ayağa kalkmasında önemli bir rol oynayan Çanakkale Savaşı ve bu savaşta şehit düşen ecdadımızın mezarlarını ve adlarına oluşturulan abideleri görmek için Çanakkale’ye uğurlandı.

Proje kapsamında gerçekleştirilen ve Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu öğretim görevlisi tarihçi Koray Gidirişlioğlu rehberliğinde, Taşeli Kültür ve Eğitim Vakfı önünden Çanakkale’ye uğurlandılar.

Toplam 45 kişilik grubu Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, 24. Dönem Mersin MHP Milletvekili Kadir Ural, yazar ve şair Lütfi Uğur ile öğrencilerin Çanakkale’ye gitmesine ciddi katkılar sağlayan Av. Ayşe Doğan ve İş İnsanı Kürşat Gökhan Göktaş tarafından uğurlandı.

Organizasyona önemli katkı sunan AÜv. Ayşe Doğan ve İş İnsarı Kürşat Gökhan Göktaş’a Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından gönderilen teşekkür belgesi ve Plaketi de yolculuk öncesinde takdim edildi.