SİLİFKE TSO, ODA VE BORSALARI KKTC’DE TOPLUYOR…

Sesimiz Haber Merkezi

Türkiye genelinde bir ilki gerçekleştiren Silifke TSO, bu konuda ki tutarlılığını sürdürmeye devam ediyor.

KATKI YAPANLAR

Ülke genelinde faaliyet gösteren yüzlerce odalardan Liderlik Akademisine ciddi sayıda katılımın olacağını açıklayan Kaynar, “IV. Liderlik Akademisi ve Yönetim Kongresi, odamız tarafından 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde KKTC Acapulco Resort & Convention Hotel’de Mersin Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Mersin Deniz Ticaret Odası, Burdur Ticaret Borsası, Aksaray Ticaret Borsası, Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği ve International Journal of Commerce, Industry and Entrepreneurship Studies katkılarıyla gerçekleştirilecektir.

YOĞUN KATILIM BEKLİYORUZ

TOBB’a bağlı Oda ve Borsa’ların Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Genel Sekreterler, Akreditasyon Sorumluları, Yönetim Kurulu/Meclis Üyeleri,  İşletme Sahipleri, Girişimciler, Profesyonel Yöneticiler ve Yönetici Adayları, Liderlik, Yönetim, Girişimcilik ve Strateji konulu çalışma yapan Akademisyenler, Kişisel ve Mesleki Gelişime ilgi duyanlar 4. Liderlik Akademisine katılacaklar.

AKADEMİNİN AMACI

Liderlik, günümüz yönetim stratejileri bağlamında anahtar kavram haline gelmiştir. Liderlerin toplumu etkileme ve yönlendirme becerileri sosyo-kültürel açıdan işletmeleri doğrudan etkilemekte ve kurumsallaşmanın önünü açmaktadır. Liderliğin doğuştan gelen bir yetenek olmadığından hareketle, örgütlü yaşamın gereği olarak Oda ve Borsa yöneticilerinin, işletme yöneticilerinin ve girişimcilerin “Liderlik”, “Yönetim”, Girişimcilik” ve “Strateji” konularında eğitim almalarının tüm sosyal paydaşları için olumlu çıktılar yaratacağı düşünülmektedir. Liderlik Akademisi bu doğrultuda atılmış en önemli Üniversite-Sanayi İşbirliği adımlarından birini oluşturmaktadır” dedi.

2018 yılında başlatılan Liderlik Akademisinin 24 Kasım Cuma günü başlayacağı ve 26 Kasım Pazar günü sona ereceğini de sözlerine ekleyen Kaynar, emeği geçenlere ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.