Ok’tan Büyük’e nezaket ziyareti...

Sesimiz Haber Merkezi

Hemşerimiz Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Bülent Ok, Silifke’de Jandarma Bölük Komutanlığı görevinde bulunan ve bu süre zarfından başarılı çalışmalar gerçekleştiren Hatay Jandarma Alay Komutanı Albay Emrullah Büyük’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Silifke ana konu olurken, Silifke’ye çok sevdiğini dile getiren Albay Emrullah Büyük, Silifke’yi özlediğini ve yakın bir zaman içerisinde ziyaret edeceğini ifade ederek, Silifke’de yaşadığı güzel anıları Bülent Ok ile paylaştı.

Bülent Ok’a ziyaretinden ötürü teşekkür eden Albay Büyük, “Silifkeli bir dost ile Hatay ilinde bir araya gelmekten mutlu oldum” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bülent Ok ise, tanışmaktan ve tanımaktan son derece mutlu olduğunu belirttiği Albay Büyük için, “Ziyarette Silifke anılarını konuştuk. Silifke’de değerli bir dostum Albay Büyük’ün Silifke’de görev yaptığını söyleyince ziyaret kaçınılmaz oldu. Değerli Albayımıza görevinde başarılar diliyorum” diyerek, dostlukların pekişmesi temennisinde bulundu.