Kurt, “Başkanımıza desteğimiz tam”

Silifke/Sesimiz

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, “Saygıdeğer Silifkeliler, seçimlerde Cumhur İttifakı adayına görev verdiler. Ak Parti ve MHP ittifakında her zaman birlik ve beraberlik vardır. Bu beraberliğimiz, ülkemizin bütünlüğü için şer güçlere karşı devam edecektir. Tarihi ve kültür kenti olan Silifkemiz’de de bu birliğimiz sürecektir.

Biz halkımız ve şehrimize hizmet için el ele verdik, belediyemizin projelerinin hükümetten de gerekli desteği alması için bölge milletvekilleri ve bakanlıklarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın destekleri, milletvekillerimizin de katkıları ile hazırlanan projelerimizi Başkanvekilimiz Sadık Altunok’la birlikte Ankara’ya ilgili bakanlıklara taşımaya devam edeceğiz.

Amacımız kentimizi hizmet alan, ilgi odağı olan bir kent konumuna gelmesine vesile olabilmektir. Bu konuda değerli Başkanvekilimiz Sadık Altunok’un yanındayız. Desteğimiz tamdır.

Yapılan yatırımlar ortadadır ve projelere de desteklerimiz sürecektir” diyerek, durmak yok, yola devam diyerek, birlik mesajı verdi.