“Yerel işletmelerimize sahip çıkalım!”

 “Yerel işletmelerimize sahip çıkalım!”

Silifke TSO’dan yerel işletmeler için “sahip çıkalım” desteği adı altında kampanya başlatarak, insanları yerel işletmelere destek vermeye çağırdı.

Silifke/Sesimiz

Yerel işletmelerin yaşaması için bir kampanya başlatan Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, yerel işletmelerin ciddi sıkıntılar yaşadığını, bu nedenle yerel işletmelere öncelikli olarak sahip çıkılması için bir kampanya başlatıldığı açıklandı.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, yerel işletmeler olmadan ulusal işletmelerin olmayacağına vurgu yaparak, “Ülkemizi dünyaya tanıtan işletmelerin yerel işletmecilikle başladığı unutulmamalıdır. Bugünün yerel işletmeleri yarının ulusal işletmeleri olması için kentimizdeki yerel işletmelerimize destek vermeliyiz.

Bizin içimizden birisi olan yerel işletmelerimize sahip çıkmak bir vatandaşlık görevi olmasının yanında milli birlik ve beraberlik için de önemli bir duruştur.

Silifke TSO olarak, Yerel İşletmelerimize Sahip Çıkalım” kampanyası başlattık. Saygıdeğer halkımızın bu kampanyaya destek vermesini ve yerel işletmelerimize sahip çıkmasını arzu ediyoruz. Bu konuda halkımıza güveniyoruz” dedi.