Vakıfbank’a Silifkeli genç müdür…

Silifke/Sesimiz

Vakıfbank Silifke şubesi 13 çalışan genç personeline, genç müdür Ali Hilmi Evren’i de ekledi.

9 yıllık meslek hayatında son 2 yılını şube müdürü olarak gerçekleştiren Ali Hilmi Evren, Vakıfbank’ta müfettişliğin ardından müdürlüğe atanan genç isimlerden.

32 yaşındaki Ali Hilmi Evren, Yeşilovacık-Silifke doğumlu, ilk, orta ve lise tahsilini Silifke’de tamamlamasının ardından Hacettepe Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu. Üniversiteyi tamamlar tamamlamaz, Vakıfbank’ta müfettiş olarak göreve başlayan Evren, 6 yıl müfettişliğin ardından Vakıfbank Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Tarım pazarlama biriminde Müdür yardımcısı görevinde bulundu. Bir yıl İstanbul’da Şube Müdürlüğü yaptıktan sonra doğduğu kent olan Silifke’de Vakıfbank Şube Müdürü olarak göreve başladı.

GENÇ PERSONELLERİMİZLE HİZMET VERİYORUZ

Vakıfbank’ın genç ve dinamik personeli ile Türkiye’nin önemli kamu bankalarından birisi olduğunu dile getiren Müdür Ali Hilmi Evren, “Silifkeli hemşerilerimize kapılarımız her zaman açık. İmkanlarımız ölçüsünde hemşerilerimize yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım. Amacım, doğduğum kente karınca kararınca hizmet etmek. Bankamızın bizlere verdiği yetkiler doğrultusunda en verimli hizmetleri gerçekleştireceğiz. Genç, azimli ve çalışkan personelimizle birlikte halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

www.silifkesesimiz.com olarak genç kardeşimiz Ali Hilmi Evren’e, Vakıfbank Şube Müdürlüğü görevinde başarılar diliyoruz. Yeni görevi hayırlı olsun…