Taşucu Limanı, 40 yıllık süre ile ihale ediliyor!

Sesimiz Haber Merkezi

Geçici teminat bedelinin 20.000.000 TL, ihale şartnamesi ve tanıtım doküman bedelinin 20.000 TL olduğu ihalenin son teklif verme tarihi 8 Eylül 2021 tarihi olarak açıklandı.

İhaleye katılabilmek için ihale şartnamesi ile Tanıtım Dökümanının satın alınması ve İdarenin web sitesinden temin edilecek Gizlilik Taahhütnamesinin imzalanması zorunludur. Ortak Girişim Gurubu üyelerinden birinin ihale şartnamesi ve Tanıtım Dökümanı alması yeterli olmakla birlikte, Ortak Girişim Gurubunun her bir üyesinin ayrı bir Gizlilik Taahhütnamesi imzalaması gereklidir., denilen şartname toplam 11 maddeden oluşuyor.

SİLİFKELİLER, ÖZEL KURUMLAR, BÜYÜKŞEHİR HAYDİ GÖREVE

Sika arazisi çok önemli bir konuma sahip ve bu arazinin gücü olan mersin Büyükşehir Belediyesinin alması bölgemiz açısından oldukça önemli.

Bursa’da, Bursa Merinos fabrikalarının bulunduğu araziyi Bursa Büyükşehir aldı ve çok fonksiyonel bir hale getirdi. Antalya Dokumayı, Muratpaşa Belediyesi aldı ve harika parklar ve müzeler yaparak, ortaya insanların hoşnut olacağı güzellikler yaptı.. Mersin Büyükşehir belediyesi de bu fırsatı kaçırmamalı diyoruz...

Seka liman gerisinde kalan arazinin ihalesine Mersin Büyükşehir Belediyesi girmelidir. Bölgenin gelişmesi ve sağlıklı büyümesi açısından bu önemli bir girişim olacaktır.