Silifke Ülkü Ocaklarından anlamlı etkinlik

Sesimiz Haber Merkezi

Silifke Ülkü Ocakları Asena üyeleri tarafından, Hükümet Konağı karşısında, Göksu Nehri kenarında, çocuk istismarına yönelik etkinlik gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Asena Birimi üyeleri tarafından ailelere yönelik gerçekleşen etkinlikte, çocuk istismarına dikkat çekilirken, kurulan stantlarda ailelere çocuk istismarı ve çocuğa şiddete yönelik bilgilendirici broşürler ve çeşitli yayınlar verildi.

Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, konu ile ilgili olarak gazetemize nezaket zziyaretinde bulunarak, şu bilgileri verdi:

“Bilindiği gibi günümüzde çocuklarımıza yönelik istismarlar yaşanıyor. Bu tür olayların tekrar etmemesi için halkımızın bilinçli olması gerekiyor. Ocağımızın Asena Birimi, bu konuda bir çalışma gerçekleştirdi ve Hükümet Konağının karşısında bulunan çay bahçesinde bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinlikte çocuklarımıza çeşitli hediyeler verirken, ailelere de bilgilendirme amaçlı broşür ve çeşitli yayınlar verdik.

Geleceğimiz olan çocuklarımızı istismar ve şiddetten korumak için bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyerek, Asena Birimine de teşekkür etti.