Silifke İdman Yurdu ve Taşucuspor göz kamaştırıyor

Sesimiz Haber Merkezi

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda 12. Hafta karşılaşmasında Silifke İdman Yurdu, Ünal Ünüvar Spor Kompleksinde karşılaştığı ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Bozyazı Belediyespor’u 4-3 yendi. Silifke İdman Yurdu 33 puanla grupta liderliğini sürdürürken, Süper Amatör Kümeye çıkmak için emin adımlarla yoluna devam ediyor.

deneme bonusu veren siteler

Son oynadığı 5 maçı da kazanan ve büyük bir çıkış yakalayan Taşucuspor, Ünal Ünüvar Spor Kompleksinde karşılaştığı Gülnarspor’u 5-1 yenerek üst sıraları zorlamaya ve bende varım, yukarıda yalnız değilsiniz mesajı vermeyi sürdürüyor.

Ligde ilk 6 maçını kazanan Silifke Göksuspor ise, üst üste aldığı mağlubiyetlerle düşüşe geçerek, taraftarlarını üzüyor. Silifke Göksuspor, Aydıncıkspor ile 3-3 berabere kalarak düşüşünü sürdürdü.

Ligde genç bir kadro ile mücadele eden Çavuşbucağıspor, Anamur deplasmanında Anamur Muzspor’a 2-1 yenildi. Ligin dibine demir atan Silifke Bahçeköy ise Sertavul Esnafspor’a 3-0 yenildi. Ligde hiç galibiyeti olmayan Silifke Bahçeköyspor kalan maçlara prestij için çıkıyor.

Grupta diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı, Mut İdman Yurdu Belediyespor, Anamur Gençlikspor’u 2-1 ile geçti. Mersin 1. Amatör Küme E grubunda 13. Hafta maçları ise şu şekilde; Çavuşbucağıspor-Taşucuspor, Bozyazı Belediyespor-Silifke Göksuspor, Sertavul Esnafspor-Silifke İdman Yurdu, Anamur Gençlikspor-Silifke Bahçeköyspor, Gülnarspor-Mut İdman Yurdu Belediyespor, Aydıncıkspor-Anamur Muzspor.