Silifke İdman Yurdu 1. Lig virajında…

Sesimiz Haber Merkezi

22 Şubat akşamı karayolu ile Sivas’a giden ve bugün, yarın ve öbür gün yapacağı antrenmanlarla 1. Lig yolunda rakiplerini saf dışı bırakmak isteyen K. Silifke İdman Yurdu, üç gün boyunca üç karşılaşmaya çıkacak.

K. Silifke İdman Yurdu voleybol takımı, Sivas’ta Taha Akgül Spor Salonunda yarı final maçlarına çıkacak. K. Silifke İdman Yurdu voleybol takımı, 27-28 Şubat, 01 Mart 2022 tarihlerinde 3 gün boyunca tek devreli lig usulü ile yarı final maçlarına çıkacak.

Yarı final maçları sonucunda Grupta 1. ve 2. olan takımlar finale kalacak. Gurubunda 1. veya 2. olan Silifke İdman Yurdu, 05-06-07 Mart 2022 tarihlerinde TVF tarafından daha sonra duyurulacak şehirde final karşılaşmaları oynanacak.

K. Silifke İdman Yurdu Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, Sivas’ta yapılacak olan playoff karşılaşmalarında iyi oyunlarla 1. Lig vizesi alacaklarına inandığını belirterek, “Silifke gibi kültür ve spor alt yapısı zengin bir kentin Voleybol 1. Liginde bir takımının olması çok önemli. Bunun için mücadele ediyoruz.

Sporcularımızı ve teknik heyetimizi 22 Şubat akşamı Sivas’a yolcu ettik. Bizde Cumartesi günü yola çıkacak ve takımımızı Sivas’ta yalnız bırakmayacağız. Değerli sporseverlerimizden takımımıza manevi desteklerini esirgememelerini arzu ediyorum” diyerek, takımına güvendiğini dile getirdi.