Silifke Belediyesi asfalt üretimine başladı

Silifke/Sesimiz

Belediyeye ait Bahçederesi’nde bulunan Üretim Atölyesine kurulan asfalt plenti tesisini yerinde inceleyen ve tesisle ilgili bilgiler alan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, kent merkezi ve mahallelerde yapılacak olan yolların kalitesini arttırmak v e ekonomik olması için böyle bir yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Kurban kesilerek üretime başlayan asfalt plentinin hayırlı olmasını temenni eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, "Belediyemiz kendi asfaltını kendisi üretecek. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz 80 ton/saat üretim kapasiteli otomasyon sistemli asfalt üretim plentimizi bugün hizmete açtık. Yapılan yolların kaliteli, uygun standartlarda olması, kullanılan malzemenin ve asfaltın uygun kalitede olması gerekmektedir. Standartlara uygun olmayan asfalt kısa zaman içinde bozuluyor, yapılan masraflar boşa gidiyor.

Halkımıza ve şehrimize ulaştıracağımız asfaltlama hizmetlerini bugün burada hizmete açtığımız bu tesis sayesinde gerçekleştireceğiz. Yürüteceğimiz asfaltlama çalışmaları ile birlikte halkımızın uzun yıllar kullanılabileceği asfaltlama çalışmaları oluşturacağız. Kurduğumuzun tesisin belediyemize, ilçemize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.