Rus dostlar, Taşucu’nu temsil ediyor...

Silifke/Semsiz

Trabzon'da düzenlenen yarı maratonuna katılan ve Taşucu’nu en iyi şekilde temsil eden Rus çift Aleksandr Pichukova ve Tatina Pichukova, şimdi de Antalya’da yapılacak maraton için Antalya’da bulunuyorlar.

Konu hakkında bilgi veren Taşucu Mahallesi muhtarı Adnan Uysal, Rus çiftin Taşucu’nu Trabzon yarı maratonunda en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, “Rus çiftler, Aleksandr Pichukova ve Tatina Pichukova, Taşucuspor formasıyla Taşucu’muzu ve bölgemizi başarıyla temsil etmişlerdir. Bizlere yaşattıkları heyecan ve gururdan dolayı teşekkür ederiz.

Rust dostlarımız 7 Mart (bugün) Antalya’da yapılacak maratonda Taşucuspor forması ile yarışmaya katılacaklar ve beldemizi temsil edecekler. Başarılar diliyoruz Rus dostlarımıza, kardeşlerimize...

Taşucu, spor alt yapısı olan büyük bir belde. Her türlü spor branşında faaliyet göstermek isteyen kardeşlerimize imkanlarımız ölçüsünde desteğe hazırız. Bu konuda Taşucuspor Kulübü de gerekli desteği yapacağını açıkladı. Taşuculu gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmesi için bizler hazırız” diyerek, gençlerin spora teşvik edilmesinin önemli olduğunu vurguladı.