Kadın girişimcilere online ders...

Silifke/Sesimiz

Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi @girisim_limani ve TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu @tobbmersinkgk işbirliğinde Türkiye'de yaygınlaştırılması planlanan "Kadın Girişimcilik Akademisi" projesinin 6. Etkinliği 15 Şubat 2021 Pazartesi günü Saat 19:00'de Zoom üzerinden online olarak gerçekleştirileceğini açıklayan İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Silifke TSO temsilcisi Şerife Özer, “15 Şubat Pazartesi günü Saat19:00'deki Kadın Girişimcilik Akademisi 6. Etkinliğine katılmak isteyenler https://forms.gle/FDBGBhikkgQ7fQV96 adresine girerek, katılım gerçekleştirebilirler.

TOBB Mersin İl  Kadın Girişimciler Kurul üyelerimizden Başak Ticaret Sahibi Şerife Özer, Cezeryeci Ali İşletme Sahibi Sıdıka Özsu ve Neslihan Işık Ticaret Sahibi Neslihan Işık 'Yerel ve Bölgesel Girişimcilik' konularını tartışacaklardır.

TOBB Mersin İl  Kadın Girişimciler Kurul üyelerimizin başarı hikâyelerini aktardığı, online derste, girişimcilerimize ve öğrencilerimize konuşmacı olarak üyelerimizden Başak Ticaret Sahibi Şerife Özer, Cezeryeci Ali İşletme Sahibi Sıdıka Özsu ve Neslihan Işık Ticaret Sahibi Neslihan Işık katılarak Yerel ve Bölgesel Girişimcilik konularında sektörel bilgi paylaşımında bulunacaklardır. Değerli katılımlarınızı bekleriz” diyerek, girişimci kadınlara katılım için çağrıda bulundu.