İl Başkanı Gölgeli minik sporcuları sevindirdi

Sesimiz Haber Merkezi

Çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın yolunun sporla mümkün olduğuna işaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Silifke ziyaretinde gençlik stadında çalışmalarını sürdüren Bahçeköy spor altyapı futbol akademisinin antrenmanını izleyerek, minik sporculara moral verdi.

Antrenör Ömer Eldere nezaretinde çalışmalarını sürdüren Silifke Bahçeköyspor Kulübü alt yapısında mücadelede eden minik sporcularla da görüşen MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, “Bizim sizlerden isteğimiz boş zamanlarınızı iyi değerlendirin ve sporu sağlığınız için yapmanız ve sporu yaparken de güzel ahlaklı olmanızdır.

Sporun ahlaki yönünü iyi kavramanız ve bu doğrultuda ilerlemeniz sizleri Aziz Atatürk’ün çizdiği yolda ilerlemenizi de sağlayacaktır.

1xbit giriş

Spor yapmak, siz çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimine ciddi faydalar sağlamaktadır. Ailelerimize de çocuklarını spor yapmaya yönlendirdikleri için teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımıza spor ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” diyerek, minik sporcuların ayakkabılarını kendi elleriyle giydirdi.