Emin Güleç’ten mesaj yüklü hediye
Sesimiz Haber Merkezi
Taşucu Eğitim ve Doğal Hayatı Koruma Vakfı tarafından düzenlenen "Şiirlerin Işığında Bir Akşam" etkinliğine katılan şiir ustaları Şükrü Erbaş ve Ahmet Telli ile sazı ile geceyi renklendiren Metin Karausta'ya oldukça mesaj dolu hediye verildi.
Etkinliğin sonunda Taşucu Belediyesi eski Belediye Başkanlarından Emin Güleç, şairlere ve müzisyene çok özel bir hediye verdi.
Güleç, kendisi ve ailesi adına, geleceğe ve güzel günlere olan umudu simgelemesi amacıyla her bir sanatçıya birer tane zeytin fidanı hediye etti. Oldukça mutlu oldukları gözlenen sanatçılar Emin Güleç’e teşekkür ederek, hayatlarında aldıkları en anlamlı hediye olduğunu belirttiler.
Taşucu Eğitim ve Doğal Hayatı Koruma Vakfı Baştanı Mustafa Devrim Eyce, değerli büyüğümüz Sayın Emin Güleç’e sanatın ve doğanın kucaklaşmasını temsil eden bu zarif jestinden dolayı teşekkür ederiz, dedi.