Emeklerini, büyükşehir standında değerlendiriyorlar

Sesimiz Haber Merkezi

Silifkeli kadınlar, boş zamanlarında yaptıkları örme işleri, el işlemeleri danteller, kazaklar, çocuk bebekler, takılar, boncuklar, birbirinden güzel oyalar ve sıkma, börek de yapıp satan kadınlar, hem zamanlarını değerlendiriyorlar hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar.

Haftanın 7 günü açık olan ve herkese açık olan stantlarda emeklerini sergileyen kadınlar, kendilerine bu imkanı sağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, “Burada hem yaptıklarımızı satıyor hem de boş zamanımızı değerlendiriyoruz. Ayrıca el işlemelerimizi de yapıyoruz. Ortam güzel. Çay var, sıkma var, börek var, ayran var.

Tek eksik insanların burada stant açıldığını yeterince bilmemesi. 7 gün boyunca emeklerimizi burada sergiliyoruz. Hem hesaplı hem el emeği göz nuru işlemeleri halkımızın beğenisine sunuyoruz” diyerek teşekkür eden kadınlar, Mersin Büyükşehir Belediyesinden stantların akşam saatlerinde de açık olmasını istediler ve bunun için de elektriğin gerekli olduğunun altını çizerek, aydınlatma talebinde bulundular.