Atatürk Ortaokulu’ndan Örnek Davranış

Sesimiz Haber Merkezi

Kampanyaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu, Şube Müdürü Bülent Akşahin ve Silifke Kızılay Şube Başkanı Murat Yıldırım da katılarak destek verdi. Yapılan ziyarette okul yönetimi ve gönüllü bağışçılarla bir araya gelen yetkililer, kan bağışının önemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kan bağışı kampanya kapsamında öğretmenler, veliler ve çevre halkı gönüllü olarak kan bağışında bulunarak büyük bir duyarlılık örneği sergiledi. Okul idaresi, bu tür sosyal sorumluluk projelerine önümüzdeki dönemlerde de devam edeceklerini belirtti.

Etkinlik sonunda konuşan Silifke Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kültiğin Eroğlu, “Kan bağışı, sadece sağlık açısından değil, toplum bilincinin gelişmesi adına da çok kıymetli bir adımdır. Kan, sadece insandan temin edilen en önemli yaşam kaynağıdır. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.