Aslaner, “Birlikte çalışacağız”

Silifke/Sesimiz

Silifke Kaymakamlığı görevine son kararname ile atanan Abdullah Aslaner, ziyaret sırasında yapılan toplantıda önemli mesajlar verdi, Silifke için birlikte çalışmanın önemli olduğuna dikkat çekti.

Gazetemiz sahibi Sadık Civelek, yazarlarımızdan Rifat Karaduman, Tuğrul Tol ve Mehmet Ünver Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Karşılıklı yapılan sohbette Silifke konuşulurken, tarihi doku, yereldeki insan yapısı, coğrafi yapı gibi konularda da fikir alış verişinde bulunuldu. Basının da görevini yapması gerektiğinin altını çizen Kaymakam Aslaner, “Kaliteli basının farkı her zaman ortaya çıkar. Toplum adına taraf olan basın her zaman itibar görür. Eleştiriler yerinde yapılmalı ki sonuçlar topluma yansısın. Ben yazdım oldu mantığı her z aman havada kalmıştır.”

Kaymakam Aslaner, Silifke’nin gelişmeye açık önemli bir kent olduğuna da dikkat çekerek, “Bizler herkesle birlikte çalışmaya varız. Birlikte çalışırsak başarıya ulaşmak mümkün. Birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Silifke, tarihi, doğal güzellikleri, kültürü ve gelişmeye açık potansiyeli ile ülkemizin önemli kentlerinden birisidir ve bu kent için birlikte çalışmalıyız” dedi.