Altunok, Taşucu’nda halkın içinde…

Sesimiz Haber Merkezi

Belediye olarak her zaman halkın ve esnafların yanında olduklarını hatırlatan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, "Kentimizde belediyecilik hizmetlerimizi sürdürürken aynı zamanda halkımızı ve esnaflarımızı da ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde gençlerimiz, çocuklarımız, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla da görüşerek onlardan gelen istek ve talepleri de dinliyoruz. Aynı zamanda belediye olarak yürüttüğümüz çalışmalar ve uygulamaya koyacağımız projeler hakkında da vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz.

  

Bugün de Taşucu mahallemizi ziyaret ederek, vatandaşlarla ayak üstü de olsa sohbet etme imkanı buldum. Bu ziyaretimizde hem deniz sahilinde başlayacağımız çalışmalarla ilgili inceleme yaptım, hem de esnaf ve vatandaşlarımızı da ziyaret ettim.

     

Gittiğimiz her mahallemizde, her işyerinde vatandaşlarımızın sıcak ilgi ve sevgileri ile karşılaşıyoruz. Bu ziyaretlerimizle birlikte halkımızın ve esnaflarımızın memnuniyetini ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Elimizden geldiğince her fırsatta halkımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaş, esnaf ve belediye arasındaki iletişimi sağlamak konusunda önemli bir adım olan bu ziyaretlerimize aralıksız sürdüreceğiz” dedi.