GAZİ ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ DÜNYA ŞAMPİYONU…

Sesimiz Haber Merkezi

Antalya’da yapılan Dünya Muaythai Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Büşra Naz Çelik, sadece Silifke’nin değil Türkiye’nin gururu oldu.

Gazi Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi olan ve geçin yıl Türkiye şampiyonluğu bulunan Büşra Naz Çelik, bu yıl Antalya’da yapılan Dünya Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olarak, büyük onurun sahibi olurken, okulunun, yaşadığı Silifke’nin de gurur kaynağı oldu.

Gazi Ortaokulu Müdürü Cuma Avşar, öğrencileri ile büyük gurur duyduklarını belirterek, “Öğrencimiz Büşra Haz Çelik, geçen yıl Türkiye Şampiyonu olan bir öğrencimiz. Bu yıl Dünya Şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı. Kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Okul Müdürü Avşar, başarının asla tek başına olmadığına vurgu yaparak, “Başarının sırrı çok çalışmak ve öğretmenlerinin, eğitmenlerinin çalışma kurallarına ve isteklerine karşı gelmeden bunları uygulamaktır. Öğrencimiz Büşra’da antrenörü Teslime Çelik hocamızın büyük gayret ve özverili çalışmaları ile bu başarı gelmiştir. Emeği geçen herkesi kutluyor, öğrencimize başarılarının devamını diliyorum” diyerek, Büşra ile büyük bir gurur yaşadıklarının altını çizdi.