Çaltıbozkırlı kadınlara sağlık eğitimi verildi

Sesimiz Haber Merkezi

Lütfi Vural Sanat Merkezinde 14 Aralık akşamı Dahiliye Uzmanı Şannur Okdemir ile Sağlık Okur Yazarlığı başlığı adı altında gerçekleşen sağlık eğitiminde, katılımcı kadınlara meme kanseri, jinekolojik hastalıklar, diyabet, tansiyon ve tamamlayıcı aromaterapi konularında bilgiler verildi.

Silifke’de özel muayenehanesi bulunan Dahiliye Uzmanı Şannur Okdemir, katılımcı kadınlar tarafından soruları da yanıtlayarak, onları bilgilendirdi.

Yaklaşık bir saat süren etkinliğe katılan Çaltıbozkırlı kadınlar, sağlık etkinliğinden ciddi derecede yararlandıklarını, bu tür etkinliklerin devamını dileyerek, eğitimi gerçekleştiren hekim Okdemir ile dernek ve kooperatif yönetimine teşekkür ettiler.

Eğitim ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Çaltıbozkır Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Hatice Gülcan Yüksel ise, “ STK'ların görevleri arasında sadece amaçları doğrultusunda çalışmanın yanında sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek vardır. Biz Kooperatif ve dernek olarak her zaman bu tür etkinlikleri düzenleyeceğiz. Amacımız insana dokunmak, sorunlara çözüm üretmektir. Bizlere destek olan tüm Çaltıbozkırlılara teşekkür ediyorum” dedi.