BU GÖRÜNTÜ HİÇ YAKIŞMADI!

7. Sayfa

Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşku ile kutladı. Hele 100. Yıl olması Cumhuriyet kutlamalarına ayrı bir renk ve heyecan kattı.

Silifke’de göreve başladığı günden bu yana ilk kez konuşma yaparak büyük bir sürpriz gerçekleştiren Kaymakam Abdullah Aslaner’in bu güzel anı bile eski bir milletvekiline yapılanı unutturamaz-unutturmamalı da zaten.

Protokolde yeri olan bir şahsa, yer bulamama, onun platforma oturmasına rağmen hiçbir şekilde yer göstermeme, çok büyük bir ayıp ve bize göre yanlış.

Acaba mevcut protokol üyelerinden birisi bu şekilde platformun üzerine otursa ve saatlerce oradan törenleri takip etmiş olsa kim ve kimler neler düşünür?

Silifke için değerli bir insan olan Ali Su’nun yerine kendinizi koyun ve düşünün!

Bunun için bir özür artık çok geç!

Yıllarca milleti için hiçbir fedakarlıktan çekinmeden mücadele eden, askeri doktorluktan sivile geçen, Milletvekilliği döneminde Silifke için büyük çaba harcayan bir değeri yapılan saygısızlık asla özürle geçiştirilemez.

Değerli Ali Su ağabeyimiz işi biraz deliliğe vursa da bu yapılan saygısızlığı asla unutmaz.

Zorunlu Not: Paylaştığımız haber üzerine bizleri arayan ve konu hakkında bilgi paylaşan dostlarımız, Ali Su'ya protokol üyelerinin yer vermek istedikleri ancak onun oturmak istemediği, bunun üzerine sandalye temin edilmesine rağmen ona da oturmadığı, onun yerine platforma oturmayı tercih ettiğini ifade ettiler.

Bu bilgi notunu da paylaşmak, kirli bilgilendirmenin önüne geçilmesi açısından da bizim için önemli. 

S. C.